DuikClub Urk is een gezellige Urker club met 5 eigen instructeurs die diverse opleidingen in zwembad 't Bun organiseren.

Nederlandse Onderwatersport BondDe Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) is de bond voor alle duikers en dé organisatie voor iedereen die het duiken wil beleven.

DAN helpt duikers in nood, 24/7, overal ter wereld met spoedeisende medische hulp en promoot veilig duiken d.m.v. research, educatie, producten en diensten

Home   >>   De Witte Boulevard

Naar het archief

De Witte Boulevard

Straat:
Zeedistelweg 10
Postcode:
4325 bm
Plaats:
Renesse
Land:
Land: nl

Beschrijving

Reisroute in Renesse Komend vanuit de richting Zierikzee volgt u de op de ANWB borden aangegeven route Renesse-West. Na het passeren van het transferium rijdt u bij de rotonde rechtdoor en neemt u vervolgens de 1e weg rechts (Zeedistelweg) richting De Witte Boulevard.

Datum Titel Locatie Plaats Type
Er zijn momenteel geen evenementen