Sepa

Formulier SEPA machtigingZoals jullie vast wel gemerkt hebben thuis of op het werk, zijn de banken over gestapt van een gewoon bankrekeningnummer naar een Europees IBAN nummer. Er komen dus wat cijfers en letters bij je rekeningnummer. Dat heeft enkele gevolgen. Ook voor DuikClub Urk en jou. Als je een machtiging hebt afgegeven om bijvoorbeeld een donatie te doen, dan is deze niet meer geldig. Daarvoor is een nieuwe doorlopende SEPA-machtiging voor nodig. Deze hebben we nu ook online staan zodat je deze zelf kan uitprinten, invullen, en retourneren bijvoorbeeld tijdens een clubavond. Je kunt ook het document inscannen en terug mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vulkaarten

Vulkaart 10Liter 200BarDe manier waarop we de vullingen van de clinders bijhouden gaat ook veranderen. Vanaf nu hebben we geen maandlijsten meer met daarop wie, wanneer een cilinder meegenomen heeft. We gaan nu met persoonlijke vulkaarten werken. Op deze manier willen we het voor iedereen duidelijker maken hoeveel hij gevuld heeft. Je koopt vooraf een vulkaart voor een jou type cilinder. Bijvoorbeeld een 10 liter, 200 bar cilinder. Deze vulkaart komt in de kaartenbak in DCU te staan. Wij noteren dan o.a. het nummer van de cilinder die je meeneemt, wanneer je deze meeneemt en wanneer je deze terugbrengt. Zijn je 10 vullingen op, dan kun je een nieuwe kaart aanschaffen. Aanschaffen van vulkaarten bij voorkeur contant. Vulkaarten zijn er in 3 uitvoeringen. "10Liter 200bar", "12Liter 200bar" en "12 liter 300 bar".