Sepa

Formulier SEPA machtigingZoals jullie vast wel gemerkt hebben thuis of op het werk, zijn de banken over gestapt van een gewoon bankrekeningnummer naar een Europees IBAN nummer. Er komen dus wat cijfers en letters bij je rekeningnummer. Dat heeft enkele gevolgen. Ook voor DuikClub Urk en jou. Als je een machtiging hebt afgegeven om bijvoorbeeld een donatie te doen, dan is deze niet meer geldig. Daarvoor is een nieuwe doorlopende SEPA-machtiging voor nodig. Deze hebben we nu ook online staan zodat je deze zelf kan uitprinten, invullen, en retourneren bijvoorbeeld tijdens een clubavond. Je kunt ook het document inscannen en terug mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..